Детектор за природен газ и въглероден оксид Orvibo Kepler

Детектор за природен газ и въглероден оксид Orvibo Kepler

Описание: Кеплер е интелигентен газ детектор, който се отличава с активно следене на параметрите, интелигентно известяване и модерен портативен дизайн.

Той е най-добрият интелигентен детектор. Оборудван с мощни датчици, Кеплер постоянно следи нивата на природен газ и въглероден оксид (CO) във въздуха. Кеплер осигурява спокойствието, от което имате нужда във Вашият дом или офис. Кеплер гарантира, че семейството Ви е в безопасност.

Кеплер Ви информира при изтичане на газ в дома Ви директно на мобилният Ви телефон/смартфон.

Характеристики:

Защитава дома Ви от опасно изтичане на природен газ.

От котлоните и фурните, котли за отопление и бойлери до сушилни, повечето от нас се радват на удобството и ефективността на уредите, работещи на природен газ, но малцина са защитени от опасните последствия при изтичане на газ. Повредени тръби, недобре свързани уреди или дори тенджера вряща на печката могат да причинят смъртоносно изтичане на газ. Ако не се открият, тези изтичания могат да доведат до натравяне с въглероден оксид, пожар, а понякога дори и експлозии. С помощта на Кеплер можете да осигурим защита на дома си от природен газ. Присъединете се, за да осигурим защита от изтичане на газ навсякъде по света.

В безопасност и винаги свързани

Без значение къде сте, Кеплер сте в безопасност и винаги свързани. Ако Кеплер засече опасност, ще ви алармира на смартфона Ви докато в същото време премигва и издава звуков сигнал за опасност.

Интелигентно известяване

С интелигентното известяване на Кеплер, никога няма да се заблудите за нивото на опасността. Системата за ранно известяване на Кеплер ви предупреждава за повишаващи се нива на природен газ или въглероден оксид (CO) преди да предизвикат проблеми, за да можете да реагирате спокойно на ситуацията. Ако нивата на газ или CO станат опасни, Кеплер веднага започва да свети в червено и издава силна звукова аларма, така че Вие и любимите Ви безопасно да напуснете зоната.

Портативен дизайн

Изтичане на газ може да възникне навсякъде в дома Ви, но газ детекторите не могат да бъдат навсякъде едновременно. Затова Кеплер е проектиран с лесен за портативен дизайн, който позволява Кеплер да се разглобява лесно и да се използва навсякъде. Ако заподозрете изтичане на газ, просто вземете Кеплер и проверете опасенията си.

Вашият кухненски помощник

Кеплер е перфектен за Вашата кухня, затова добавихме и часовник и програмируем таймер. Завряла тенджера, която е изгасила пламъка на котлона е една от най-често срещаните причини за изтичане на газ. Ако не знаете, че това се е случило, домът Ви лесно би се изпълнил със взривоопасния газ. Просто завъртете кръглата част на корпуса на Кеплер, за да включите и настроите таймер функцията и напомнянето че готвите, за да предотвратите тази опасност. И понеже готвенето предполага използване на ръцете, Кеплер е снабден със сензор за жестове, така че може да спрете звука от напомнянето като просто помахате с ръка пред екрана му.

Удобен за потребителя дизайн

Кеплер е проектиран да бъде лесен за употреба, информативен и красив, така че хората да се гордеят, че го имат в дома си. При всеки детектор за газ, добрите новини са когато няма известия, но откъде можем да бъдем сигурни че детектора работи? Дисплеят на Кеплер, показващ в реално време ви позволява да проверявате нивата на газ по всяко време, а неговият таймер с жестово управление предполага, че Кеплер ще е полезен в кухнята ежедневно. Свързаността на Кеплер със смартфона ви държи информирани по всяко време.

 Детектор за природен газ и въглероден оксид Orvibo Kepler

ПРОДУКТОВИ ГРУПИ

Уеб сайтове, дизайн, програмиране, SEO, мултимедия - Web Sense Ltd.