Wi-Fi дистанционно Magic Cube Orvibo

Дистанционно Orvibo CT10 Magic Cube

Orvibo CT10 Magic Cube е новото универсално WiFi дистанционно на Orvibo, чрез което могат да се контролират домашните IR електроуреди* през смартфон / таблет, посредством WiFi, 3G или LTE, по всяко време и от всяка точка на света. Оставете многото дистанционни настрана и управлявайте лесно и удобно уредите си през телефона. Направете уредите си "умни" чрез магическото кубче. Подходящ е за климатик, ТВ, приемник, ДВД плеър, домашно кино и др.

Включете климатика преди да се приберете у дома. Да, може да го направите с магическото кубче като не се нуждаете от други устройства, а само от безжичен интернет (WiFi). Просто изберете градусите от телефона си и Кубчето на Орвибо ще ги промени в дома ви, за да вие е комфортно когато се приберете.

Създайте таймери, кое кога и колко да работи. Програмиране на няколко команди едновременно. Наравете ежедневието си максимално комфортно като едновременно с това спестите и пари от електричество.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Входно напрежение : DC 5V / 1A
Безжичен стандарт : IEEE 802.11 b/g/n
Безжична честота: 2.4GHz
ИЧ Честота : 20 – 60KHz IR Инфрачервена честота
Мощност : по-малко от 0.5W
Тегло : 0.150 кг
Размери (Д x Ш x В): 5.20 x 5.20 x 5.30 см

В ПАКЕТА :

1 x Orvibo CT10 Magic Cube
1 x Упътване
1 x USB кабел
В пакета НЕ Е включен USB адаптор. Той трябва да бъде с характеристики 5V 1А.

КАК РАБОТИ: Кубчето се свързва с Интернет посредством WiFi мрежата на Вашия рутер и Ви дава възможност да управлявате домашните IR електроуреди от новото безплатно и надеждно приложение HomeMate за Вашия смартфон, таблет или друго мобилно устройство поддържащо приложението. За целта трябва добавите Вашите IR уреди в приложението и да „обучите“ кубчето на бутоните от дистанционното управление на съответния уред. За по-голямо удобство кубчето има библеотека с над 8000 предварително вкарани кода за най-често използваните уреди. Универсалното дистанционно се нуждае от пряка видимост до обекта, който искате да управлявате. Инфрачервените сензори са разположени така, че имат 360 градуса обхват на действие.

ФУНКЦИИ:

  • Поддържа безжична WiFi мрежа
  • Поддържа Smart configure net технология, лесен достъп до настройки.
  • Поддържа задачи с ТАЙМЕР за всеки домашен IR електроуред, добавен в кубчето. Т.е. кой ден от седмицата и в колко часа да се включат, изключат или извършат определени операции.
  • Поддържа база данни за автоматична настройка за дистанционно управление на ТВ, ДВД, Аудио, климатици и др. уреди с IR честота.
  • Възможност за настройка на любими бутони или комбинация от няколко бутона, в подменютата за някои уреди (TV, STB, DVD …)
  • Режим „сцени“
  • Минималистичен дизайн
  • Безплатно приложение за мобилни устройства – HomeMate за операционни системи Android 4+ или iOS 6+
  • Регистрация във cloud server и споделяне на устройството с други потребители (например членове от семейството) Wi-Fi  дистанционно Magic Cube Orvibo

ПРОДУКТОВИ ГРУПИ

Уеб сайтове, дизайн, програмиране, SEO, мултимедия - Web Sense Ltd.