SMC 8126L2

Управляемият комутатор 8124PL2 предоставя 24 порта 10/100/1000, включително два Gigabit комбо порта, като всички предоставят отдалечено захранване по Ethernet на IP телефони и камери.
Използваната едночипова архитектура позволява доставка на данните без никакво времезакъснение, като гарантирана високо ниво на защита, управляемост и ценова ефективност. Гъвкавостта на мрежовата конфигурация се постига с помощта на IP клъстериране. Тази технология позволява създаване на група от 32 (макс) отделни комутатора от сериите 6100 и 8100, която се управлява като едно виртуално устройство, изискващо един IP адрес.
Новият комутатор на SMC поддържа VLAN групи, базирани на етикети на пакетите или на портове с автоматична поддръжка на GVRP LAN регистрация. Функцията MultiLink Trunking дава възможност за обединяване на линии между комутаторите, така че да се предложи доста по-широк канал за връзка. Сред останалите предимства на комутатора е поддръжка на Quality of Service (QoS) с 4 нива на приоритет, така че да се гарантира безпроблемен пренос на критични за бизнеса данни, IGMP Snooping и Multiple Spanning Tree. Работата с технологии за сигурност като RADIUS и 802.1x, SSH, SSL и TACACS, помага за лесното използване на SMC8124PL2 в корпоративни отдели и отдалечени офиси на големи компании. SMC 8126L2

ПРОДУКТОВИ ГРУПИ

Уеб сайтове, дизайн, програмиране, SEO, мултимедия - Web Sense Ltd.